image image image image image image image

Αγορά - Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.)3,683 προβολέςΕξερευνήστε τον κόσμο της εικονικής περιήγησης 360° από το myPanorama

Περισσότερα

Δίνουμε απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματά σας

Τι είναι η εικονική περιήγηση 360°;

Η εικονική περιήγηση 360° είναι το αποτέλεσμα μιας εξειδικευμένης φωτογράφησης, κατά την οποία γίνεται πλήρης φωτογραφική κάλυψη του χώρου από ένα σταθερό σημείο. Στη συνέχεια, γίνεται το 'δέσιμο' και η επεξεργασία όλων των επιμέρους φωτογραφιών, συνθέτοντας την πανοραμική εικόνα που αποτελεί την εικονική περιήγηση.

Η εικονική περιήγηση είναι μια διαφορετικού τύπου φωτογραφία, όχι video, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει μια διαδραστική επαφή με το περιεχόμενό της. Σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε ακριβώς το σημείο που επιθυμείτε, να κάνετε zoom in/out και γενικά να εξερευνήσετε ένα χώρο στο δικό σας χρόνο βάζοντάς σας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.


Πού χρησιμοποιείται συνήθως μια εικονική περιήγηση;

Οι εικονικές περιηγήσεις έχουν εφαρμογή τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι αρκετά δημοφιλείς σ' επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη να προβάλουν το εσωτερικό τους για να δείξουν στον διαδικτυακό επισκέπτη της ιστοσελίδας τους, τις εσωτερικές ή εξωτερικές εγκαταστάσεις τους με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση για το πραγματικό περιεχόμενο.

Χρησιμοποιούνται επίσης πολύ συχνά για αποτυπώσεις διαφόρων τουριστικών προορισμών ή ειδικών εκδηλώσεων δίνοντας μια πλήρη εικόνα του τόπου ή της στιγμής. Μπορείτε να δείτε παραδείγματα εικονικών περιηγήσεων τουριστικών προορισμών από το 360sites.gr, έναν τουριστικό οδηγό του myPanorama βασισμένο στις εικονικές περιηγήσεις 360°.myPanorama | © copyright 2011


Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η με κάθε μέσο εκμετάλλευση του οπτικού υλικού (εικονικές περιηγήσεις, χάρτες κλπ) χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις αστικές και ποινικές περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας.