ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Θέλετε το καλύτερο αποτέλεσμα για την προβολή της επιχείρησής σας;

Χρησιμοποιήστε ένα από τα δυνατότερα εργαλεία της αγοράς για την προώθησή σας, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Δημιουργήστε κι εσείς μια εικονική περιήγηση 360°, δώστε κύρος στην επιχείρησή σας και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.

Εάν έχετε έστω και μία φωτογραφία στην ιστοσελίδα σας, σημαίνει ότι σας ενδιαφέρει να προβάλετε κάτι. Εμείς σας βοηθούμε απλώς να το προβάλετε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και να δώσετε στους διαδικτυακούς επισκέπτες σας την καλύτερη δυνατή εικόνα για το αντικείμενό σας.

Γιατί εμάς;

  • Τεχνογνωσία
  • Υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα
  • Άμεση εξυπηρέτηση
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια
  • After sales υποστήριξηΒασικές υπηρεσίες μας


Εικονική περιήγηση 360°

Καλύπτοντας ένα τεράστιο εύρος επαγγελματικών κατηγοριών, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εικονική περιήγηση και για τη δική σας επιχείρηση. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία ή και περισσότερες περιηγήσεις καλύπτοντας όλα τα σημεία που θέλετε να επιδείξετε.

Περισσότερα

Εικονικές περιηγήσεις ακινήτων για κτηματομεσιτικά

Δημιουργώντας ένα περιβάλλον πλήρους ελέγχου για τον σύμβουλο ακίνητης περιουσίας ή τον ενδιαφερόμενο αγοραστή, δίνεται η δυνατότητα απομακρυσμένης εξερεύνησης της προς πώληση/ενοικίαση κατοικίας, εξοικονομώντας έτσι χρόνο, χρήματα και ενέργεια τόσο στους συμβούλους όσο και στο αγοραστικό κοινό.

Περισσότερα

360° προβολή αντικειμένων για eShops

Έχετε eShop, γκαλερί αντικειμένων τέχνης ή απλά θέλετε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας με τον πιο διαδραστικό τρόπο; Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς μια προβολή 360° του αντικειμένου που επιθυμείτε, δίνοντας στο θεατή τη δυνατότητα να το εξερευνήσει περιμετρικά. Οι στατικές φωτογραφίες προϊόντων μόνο από συγκεκριμένες γωνίες είναι πλέον παρελθόν.

Περισσότερα

Εικονική περιήγηση αρχιτεκτονικού φωτορεαλισμού

Εξερευνήστε το νέο σας σπίτι ή επαγγελματικό χώρο ακόμη και από το στάδιο της μελέτης! Ένα πολύτιμο εργαλείο για ν’ αντιληφθείτε σωστά το χώρο σας και να οραματιστείτε με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο το τελικό αποτέλεσμα. Σε συνεργασία με έμπειρους αρχιτέκτονες και διακοσμητές, σας δίνουμε τη δυνατότητα να ‘μπείτε’ στο χώρο σας από πολύ νωρίς.

Περισσότερα

Εικονική περιήγηση εσωτερικού αυτοκινήτου

Θέλετε ν’αυξήσετε τις πιθανότητες πώλησης του αυτοκινήτου σας; Με το περιβάλλον διαχείρισης που σας προσφέρουμε, εκτός από την περιήγηση μπορείτε να δώσετε και όλες τις υπόλοιπες χρήσιμες πληροφορίες για το προς πώληση αυτοκίνητο.

Περισσότερα

Μετατροπή 3D μοντέλου SketchUp σε εικονική περιήγηση 360°

Έχετε δημιουργήσει ένα τρισδιάστατο μοντέλο στο Google SketchUp και θέλετε να το δείξετε σε κάποιον άλλο χωρίς να χρειαστεί εγκατάσταση του προγράμματος; Μπορούμε να σας το μετατρέψουμε εύκολα σε εικονική περιήγηση 360°!

Περισσότερα


Άλλες υπηρεσίεςΕπαγγελματική φωτογράφηση

Εάν η εικονική περιήγηση δεν είναι αυτό που σας εξυπηρετεί, μπορούμε εναλλακτικά να οργανώσουμε ένα πακέτο στατικών φωτογραφιών της επιχείρησής σας. Σας παραδίδουμε τα ψηφιακά αρχεία φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης αφού πρώτα κάνουμε την ψηφιακή επεξεργασία όπου χρειαστεί για το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.


Κατασκευή & φιλοξενία ιστοσελίδων

Εάν δεν έχετε ακόμη ενταχθεί στις εκατομμύρια επιχειρήσεις στον κόσμο που έχουν μία ιστοσελίδα για την ολοκλήρωση του εταιρικού προφίλ τους, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Μπορούμε επίσης να διαχειριστούμε όλες τις διαδικασίες για την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο, όπως την κατοχύρωση του domain σας και την φιλοξενία (hosting) στους server μας που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.