ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


1. Αποδοχή προβολής

1.1 Οι διαφημιζόμενες επιχειρήσεις που έχουν καταχωρηθεί σε αυτόν τον επαγγελματικό οδηγό συμφωνούν οτι η προβολή του εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου τους μέσω εικονικής περιήγησης, έχει γίνει με τη συγκατάθεσή τους. Το myPanorama δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε υλική φθορά μπορεί να προκληθεί στις εν λόγω επιχειρήσεις μετά από αυτή την προβολή.

1.2 Η προβολή των επιχειρήσεων στο Δωρεάν επίπεδο καταχώρησης, πραγματοποιείται μόνο μέσα από τη σχετική φόρμα και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις σχετικότητας με το αντικείμενο, που έχει θέσει το myPanorama. Επιχειρήσεις που δεν σχετίζονται με τις κατηγορίες προβολής του myPanorama δεν θα γίνονται δεκτές για δωρεάν προβολή. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τη δωρεάν καταχώρηση από εδώ.

2. Δωρεάν καταχωρήσεις

2.1 Όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες ανήκουν σε μια από τις ενεργές κατηγορίες του myPanorama έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν για πάντα εντελώς δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση αρχικής εγγραφής ή συνδρομής. Η καταχώρησή τους ωστόσο περιορίζεται μόνο στα βασικά στοιχεία επικοινωνίας και δε συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό ή εικονική περιήγηση.

3. Πνευματική ιδιοκτησία

3.1 Το παραγόμενο υλικό μετά από κάθε φωτογράφηση, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του myPanorama.

3.2 Το πρωτογενές υλικό της φωτογράφησης δε διατίθεται ποτέ προς τρίτους.

3.3 Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή των εικονικών περιηγήσεων σε σελίδες διαφορετικές από το www.mypanorama.gr ή λήψη του υλικού των εικονικών περιηγήσεων του myPanorama.gr, χωρίς την γραπτή άδειά μας. Εάν διαπιστωθεί μια τέτοια δράση, θα θεωρηθεί κακόβουλη και θα κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες για την αποζημίωση του myPanorama.

4. Σύνδεσμοι

4.1 Το myPanorama φιλοξενεί συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες, αλλά δεν φέρει καμιά ευθύνη για το περιεχόμενό ή την λειτουργικότητά τους.

4.2 Δικαιούται επίσης να αρνηθεί την προβολή συνδέσμου στα στοιχεία επικοινωνίας μιας καταχωρημένης επιχείρησης, ο οποίος οδηγεί σε ιστοσελίδα με ανταγωνιστικό περιεχόμενο.


Ελπίζουμε ότι οι χρήστες της ιστοσελίδας μας θα είναι πάντα ικανοποιημένοι με το myPanorama και το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε. Ωστόσο, εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ένσταση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας μας, θα θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να την επιλύσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Για να μας δοθεί αυτή η ευκαιρία, σας παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.